Bodydrain BALLANCER cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Stressvrij naar je droomfiguur

Kent u dat ook? Uw figuur is aan het veranderen. Het bindweefsel begint te verslappen en het huidbeeld wordt onregelmatig?
Een mechanische weefselmassage met de BodyStyler kan u helpen het volume van uw armen, benen en bovenlichaam te verminderen.

Ontspannende pressomassage

BodyStyler-behandelingen bieden een ontspannende pressomassage die helpt om uw lymfesysteem te ondersteunen. Het bindweefsel wordt voorzien van meer bloed en zuurstof en ondersteunt zo een mogelijke effectieve volumevermindering van het onderlichaam en de bovenarmen. Het bindweefsel wordt strakker en steviger. Bovendien kan het metabolisme tot 280% worden verhoogd.

Vermindering van cellulitis

Het doel van de zeer aangename pressomassage met de BodyStyler op de buik, benen en billen is om het weefsel te ontzuren en zo afzettingen en vetten in het weefsel te verwijderen. In combinatie met lichaamsbeweging en voeding is de BodyStyler een optimale manier om geweldige resultaten te behalen op een stressvrije manier.

Minder cellulitis!

De doorstroming van zuurstofrijk bloed in alle huidlagen wordt extreem verbeterd. Daardoor gaat de huid er beter uitzien en voelt beter aan. Uw huid wordt strakker en steviger.

Minder vetkussentjes!

Door de activering van het lymfesyteem, gebeurt de verwijdering van afvalstoffen veel efficiënter. Dat betekent dat er ook een snellere afvoer van lichaamsvet is. Uw afslanktraject wordt hierdoor beter ondersteund.

Na de sport!

Een massage door de Ballancer regenereert de spieren na uw sportsessie. De bewegingen ontspannen de spieren en draineren vocht ten gevolge van spierspanning, waardoor spierkrampen verminderen. U bent weer klaar voor de volgende trainingsessie!

Zachte detox!

De Ballancer zorgt voor een snellere afvoer van lichaamsvet na een cryolipolyse behandeling. Verder masseert het ook de darmen. Door deze gezonde stimulatie worden de afvalstoffen beter afgevoerd.

Oedeem behandeling!

De Ballancer werkt uiterst doeltreffend bij zware en/of pijnlijke benen en vochtophoping. Het wordt ingezet ipv een manuele lymfedrainage en zorgt voor minder pijn en spanning.

Stressvermindering!

Een behandeling in de Ballancer geeft een instant ontspannen verwenmoment. De aangename pressomassage laat je relaxen. Het vermindert stress, vermoeidheid en lusteloosheid.

Luxe Wellbeing Behandeling

U ligt op een comfortabele behandelingstafel in de Ballancer compressie-broek. Er wordt met tussenpozen lucht in de verschillende compartimenten van de compressiebroek gebracht. Daardoor ontstaat een golfachtige massagebeweging, die niet enkel uiterst doeltreffend is, maar ook nog heel aangenaam en ontspannend werkt.

Uitgebreide mogelijkheden

Afhankelijk van welk doel u met uw behandeling nastreeft, u kan uit de uitgebreide mogelijkheden het geschikte programma kiezen. Elke toepassing duurt ongeveer 30 minuten en kan u op weg helpen naar het gewenste resultaat. u voelt zich licht en ontspannen en uw lichaam zal u dankbaar zijn!

Wat is de Bodydrain Ballancer?

De Ballancer is een revolutionair toestel met een klinische en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een volledige lichaamsmassage & lymfedrainage voor medische en esthetische behandelingen.

De Ballancer bestaat uit een compressiebroek, met verschillende luchtkamers. De toepassing van dit pak gaat volgens persoonlijke doelstellingen.

Hoeveel behandelingen worden aanbevolen?
U kan kiezen voor een behandeling van 20 min, 30 min of 40 min. Er wordt aanbevolen om 2 behandelingen per week te nemen.

Deze zachte, ontspannende massage maakt de weg vrij voor het transport van lymfevloeistoffen tijdens de volgende peristaltische cycli, die als volgt worden afgebroken:

  • Golfcyclus: lange, diepe en langzame peristaltische massage, speciaal geschikt voor regeneratiebehandeling na inspanning.
  • Ballancer-cyclus: korte, oppervlakkige en snelle peristaltische massage, met name geschikt voor cellulitisbehandeling, ontspanning en stressvermindering.
  • Pretherapia®-cyclus (stimulatie van de lymfeklieren in de lies of oksel)
  • Verloop (afnemende druk van onder naar boven)
  • Slank (ideaal voor afslankprogramma’s)
Waarom is het effectief te combineren met ELT Beautylight⁺?

Een Beautylight⁺ behandeling duurt 20 minuten (zie voordelen onder de rubriek ELT Beautylight⁺!). Zo heb je een perfecte combinatie van 2 behandelingen.

Het lymfesysteem wordt geactiveerd en uw huid wordt verzorgd door het ELT Beautylight⁺. We garanderen dat u compleet ontspannen uit de cabine komt!

Ballancer beurten prijs of als Club Tarief

De prijs voor 1 behandeling met de Ballancer is €19,90. Met het BodyStyler abonnement kan u al vanaf € 5,- per maand 2 tot 3 maal per week van een BALLANCER Pro behandeling genieten. U kan echter ook bij elk BASIS-abonnement* een BodyStyler abonnement van € 5,- nemen, dan is de Ballancer mee vb. in uw zonne-abonnement.

€ 5,-

Ballancer Pro

Maandelijkse spaarprijs

2 tot 3 maal per week een BALLANCER Pro behandeling genieten

 

€ 19,90

Ballancer Pro

 1 toepassing

Een mechanische weefselmassage met de BodyStyler