cdn_helper cdn_helper cdn_helper cdn_helper

Cryo 4 S Multipower Bodyforming System

De Cryo 4 S Cryolipolyse

is een nieuwe methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontrolleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt. Vetcellen zijn heel koudegevoelig en stoppen hun celactiviteit al bij een temperatuur van 4 graden C. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden de volgende dagen en weken beetje bij beetje door het metabolisme afgebouwd.

Cryo 4 S Behandeling

U ligt op een comfortabele behandelingstafel. Er worden Cryo 4 S – platen op de gewenste lichaamszones aangebracht. Deze Cryo 4 S – platen worden met een stretchband gefixeerd. De koeling start direct en wordt gedurende 50 à 60 minuten behouden. In de Cryo 4 S – platen zijn ook EMS adapters ingebouwd (EMS=electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen) Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren. U kan tijdens de behandeling ontspannen blijven liggen en relaxen.

Verwachtingen

Vermindering van hardnekkige vetkussens. Daarnaast, mag u ook een strakkere huid verwachten. De Cryo 4 S methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode.

EMS adapters

In alle cryo-platen zijn ook EMS adapters ingebouwd. (EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen)

Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren. Het voordeel hiervan is, dat de vrijgekomen vetcellen veel gemakkelijker kunnen afgevoerd worden in het stofwisselingsmechanisme.

Afvallen terwijl je ligt

U kunt uw gewicht verminderen terwijl u ligt en ontspant. 

Perfecte combinatie

Ideaal te combineren met de Ballancer Pro behandeling

 

Hightech EMS

EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen

Pijnloos

De methode is volledig pijnloos en zonder risico.

 

Effectieve vetreductie!

De vetcellen kristalliseren en sterven af (apoptose). Dat gebeurt al tussen de 4 en de 0 graden. Andere vetcellen worden poreus en het vet loopt weg.

Inclusief EMS!

De spieren worden tegelijkertijd elektrisch gestimuleerd. Dat geeft een dubbeleffect. U voelt geen koude én er wordt gezorgd voor extra verbranding.

Betaalbaar!

Gering aantal behandelingen nodig. In vergelijking met andere vetreductiemethodes blijft Cryo heel betaalbaar.

.

Geschikt voor vrouwen en mannen!

Deze volledig pijnloze behandeling heeft geen bijwerkingen en is voor zowel vrouwen als mannen geschikt.

Hoe werkt cryolipolyse?
De cryolipolyse is een nieuwe methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontrolleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt. Vetcellen zijn heel koudegevoelig en stoppen hun celactiviteit al bij een temperatuur van 4 graden C. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden de volgende dagen en weken beetje bij beetje door het metabolisme afgebouwd. Daarnaast mag u ook een strakkere huid verwachten. De methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode
Waar wordt behandeld?

-buik -heup -benen -bips -knie -armen

Hoeveel tijd ligt er tussen de behandelingen?
We raden aan om iedere 7 à 10 dagen een behandeling te nemen. De platen worden steeds anders op het lichaam aangebracht, zodat het resultaat over de complete zones een succes garandeert.
Waarom wordt er gelijktijdig met EMS gewerkt?
In alle cryo-platen zijn ook EMS adapters ingebouwd. (EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen)

Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren. Het voordeel hiervan is, dat de vrijgekomen vetcellen veel gemakkelijker kunnen afgevoerd worden in het stofwisselingsmechanisme.

Zoals bij alle bodyshape-methoden, verkrijgt u het beste resultaat wanneer u ook uw voedingspatroon wat aanpast. Wie meer eet dan er door het lichaam verbrand wordt, zal het afgebouwde vet weer terugkrijgen.

Combineren met lymfedrainage

Het lymfesysteem bouwt bacterien, eiwitten, celstof, ziektekiemen, gifstoffen etc af. Ook de afgestorven vetcellen worden via het lymfesysteem afgevoerd.

Bij een verstoring van het lymfesysteem kan het zijn dat deze stoffen in het weefsel blijven hangen. Bij een goed werkend lymfesysteem werkt de “circulatiepomp” 10-12/min. Bij een stagnerend lymfesysteem is dat meestal minder als 2-3/min.

Met de Ballancer Pro tegen cellulitis

Bodydrain Ballancer

Door lymfedrainage-behandelingen met de Bodydrain Ballancer, wordt het vloeien van de lymfe geactiveerd tot ongeveer 20/min.

Dus alle afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden door de mechanische pressomassage met de Bodydrain Ballancer. Dat maakt de Cryo behandeling nóg effectiever.

Cryo 4S Abonennten en beurtentarief

€64,-

Cryo 4S

Cryolypolise + EMS

Maandag tem zondag gedurende de ganse openingstijden

6 / 12 / 24 maanden looptijd

Prijs per maand 

€98,-

Cryo 4S

Cryolypolise + EMS

 Maandag tem zondag gedurende de ganse openingstijden

1 toepassing

 

€258,-

Cryo 4S

Cryolypolise + EMS

Maandag tem zondag gedurende de ganse openingstijden

3 toepassing

 

€798,-

Cryo 4S

Cryolypolise + EMS

Maandag tem zondag gedurende de ganse openingstijden

10 toepassing

 

*meer informatie over onze tarieven

*Prijs geldig bij maandelijkse vooruitbetaling. Alle prijzen worden vermeerderd met €12,80 lidmaatschap-kosten. De opzegtermijnen bij de overeenkomsten van 12 en 24 maanden bedragen 3 maanden vóór einde overeenkomstdatum. Zonder opzeg worden de overeenkomsten stilzwijgend verlengd voor onbepaalde duur waarna een opzegtermijn van 2 maanden geldt.

Eenmaal per jaar worden lidmaatschapkosten van € 12,80 verrekend. Daarin zitten de volgende diensten:

  • Vaste prijsgarantie tijdens de looptijd van uw contract
  • Uw persoonlijke clubkaart.
  • Mogelijkheid tot een tarief wissel, zonder extra kosten
  • Freetime: 1 maand per jaar kun je je lidmaatschap laten bevriezen
  • Verzekering bij verlies of een defecte kaart. Geldig 2 x per jaar.
  • Bestfriend: Breng je een vriend aan, wordt dit beloond met 1 GRATIS maand.
  • Verandering van uw gegevens gebeurt kostenloos.
  • Verandering van uw domiciliëringsdatum gebeurt kostenloos.
  • Promoties en specifieke acties (variërend van studio tot studio)
  • 50% korting op de reguliere beurtprijzen in alle SunUp studio’s

*Prijzen BTW inbegrepen en geldig afgezien van eventuele drukfouten in de folder of fouten op de website. Prijzen geldig zolang de voorraad strekt en voor normale kleinhandelshoeveelheden. Er kunnen enkele verschillen voorkomen tussen de prijzen vermeld in een folder en de prijzen in de filialen. © 2020 sunpower bvba