Ga liggen en start je trainingsprogramma!

De naam zegt alles: De BODYformer brengt je lichaam in vorm – en dat op een comfortabele manier!

BRENG JOUW BODY IN VORM!

Door de doelgerichte elektromagnetische stimulatie van individuele spiergroepen, worden deze duurzaam versterkt en gedefinieerd. Tegelijkertijd verhoogt spierstimulatie de stofwisseling. Zo verbrandt je lichaam aanzienlijk meer calorieën.

=

Volumereductie

=

Alle probleemzones

=

Strakker bindweefsel

=

Snelle resultaten

=

Geen operatie

DE ELEKTROMAGNETISCHE STIMULATIE

Door de doelgerichte elektromagnetische stimulatie van individuele spiergroepen, worden deze duurzaam versterkt en gedefinieerd. Tegelijkertijd verhoogt spierstimulatie de stofwisseling. Zo verbrandt je lichaam aanzienlijk meer calorieën. In tegenstelling tot de klassieke EMS-training, die de spiervezels alleen oppervlakkig stimuleert, dringt het elektromagnetische veld van de BODYformer diep in de spier door.

De groei in lengte evenals de dikte van de spier worden bevorderd. Naarmate de spieren groeien, worden de vetcellen weggedrongen en uiteindelijk afgebroken. Een leuk neveneffect: De spierstimulatie stimuleert ook de doorbloeding in het bindweefsel. Hierdoor wordt de huid merkbaar steviger en kan cellulitis verminderen.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

De platen van de BODYformer worden aangebracht op het deel van het lichaam dat getraind en strakker gemaakt moet worden. Je neemt 30 minuten ontspannen plaats op een ligbed en laat de BODYformer het werk doen. De elektromagnetische golf neemt de rol van de fitnesscoach over en laat je spieren sidderen of beter gezegd samentrekken en is dus een innovatieve methode voor spieropbouw.

Het elektromagnetische veld trekt de spieren naar beneden, wat je voelt als een trilling. Omdat je er geen bewuste invloed op hebt, kan het in het begin een beetje ongewoon aanvoelen. Alleen de diepe spieren worden gestimuleerd, zodat de zenuwen die verantwoordelijk zijn voor de pijnoverdracht niet worden geactiveerd. U voelt geen pijn tijdens de behandeling.

Waar wordt behandeld?

 buik – benen – bips – armen

Onze BODYformer is zo geconstrueerd dat de applicators specifiek op de te behandelen zones kunnen worden angebracht. U kunt flexibel en specifiek bepalen welke spiergroepen moeten worden angesproken.

Voor wie is de BODYformer geschikt?

De BODYformer kan worden gebruikt vanaf de leeftijd van 18 jaar en is geschikt voor iedereen die zijn lichaam en spieren wil definiëren.
Mannen en vrouwen behalen even goede resultaten. Gewichtsvermindering is ook mogelijk, maar staat niet voorop.

UW TRAININGSPLAN:

Tijdens de behandeling lig je op een comfortabele behandelingstafel. De duur bedraagt 30 minuten. Voor een optimale spierontwikkeling
raden we 2 toepassingen per week aan:

1e week: 2 behandelingen
2e week: 2 behandelingen
3e & 4e week: Pauze
5e week: 2 behandelingen
6e week: 2 behandelingen
7e & 8e week: Pauze
9e week: 2 behandelingen
10e week: 2 behandelingen enz

Tijdens de toepassing worden tot maximaal twee applicatoren op de gekozen zone van het lichaam geplaatst. Deze genereren  elektromagnetische velden, die op hun beurt spiercontractie veroorzaken.

WELKE BIJWERKINGEN ZIJN MOGELIJK?

Aangezien de BODYformer-technologie een maximaal effect heeft op de spier, is een lichte spierpijn één tot twee dagen na een behandeling zeldzaam maar niet ongewoon. Dit toont alleen aan dat de spieren getraind zijn. Omdat de spieren niet oververzuurd raken, verdwijnt de spierpijn snel.

Lichte roodheid of zwelling door de supramaximale contracties kunnen in zeldzame gevallen voorkomen, maar zijn ook niet langdurig.

Andere bijwerkingen zijn tot dusver niet bekend en niet te verwachten.

BODYformer Clubtarief en Beurtentarief

€89,00

24 Maanden

Spaar-abonnement

BODYformer

Voorbeeld verrekend in een Goodmorning Abonnement*

Gebruik tot 4x per maand.

24 maanden looptijd

Prijs per maand 

€99,00

12 Maanden

Spaar-abonnement

BODYformer

Voorbeeld verrekend in een HappyHour Abonnement*

Gebruik tot 4x per maand.

12 maanden looptijd

Prijs per maand 

€109,00

6 Maanden

Spaar-abonnement

BODYformer

Voorbeeld verrekend in een HappyHour Abonnement*

Gebruik tot 4x per maand.

6 maanden looptijd

Prijs per maand 

BODYformer Beurtenprijzen

1 behandeling
€ 75,00

30 Minuten

4 behandelingen
€ 275,00

30 Minuten

8 behandelingen
€ 475,00

30 Minuten

12 behandelingen
€ 675,00

30 Minuten