sunzone – sun & beauty club –  

Ontdek! Kies. Geniet! Gun uzelf een moment van ontspanning in de hectiek van alledag. Geniet in een goed-gevoel omgeving van deugddoende zon, beauty- en body-arrangementensunzone – sun & beauty club – is gemakkelijk bereikbaar en heeft brede openingsuren. Voor sunzone – sun & beauty club – is het belangrijk dat wij u het beste bieden. Daarmee bedoelen we niet enkel dat u in de sunzone – sun & beauty club – onder de nieuwste zonnebanken kunt relaxen, maar ook dat sunzone – sun & beauty club – u laat onderdompelen in een goed-gevoel omgeving. Daarbij is de service van cruciaal belang!

Studio- Kortrijk

´t Hoge 80

8500 Kortrijk (België)

tel: +32 (0)56 51 02 15

hello@sunzone.be

Studio - Harelbeke

Gentsestraat 79

8530 Harelbeke (België)

tel: +32 (0)56 70 76 07

hello@sunzone.be

Studio - Kortrijk - openingsuren / SUMMER SUN 01/07 tem 31/08/20
ma: 14:00 – 21:00
di-vr: 08:00 – 21:00
za: 09:00 – 18:00
zo: 10:00 – 14:00

Let op: de laatste “check-in” optie is 20 minuten voor sluitingstijd. Dank je wel.

Studio - Harelbeke - openingsuren / SUMMER SUN 01/07 tem 31/08/20
ma: 14:00 – 21:00
di-vr: 08:00 – 21:00
za: 09:00 – 18:00
zo: gesloten

Let op: de laatste “check-in” optie is 20 minuten voor sluitingstijd. Dank je wel.

sunzone - sun & beauty club - Kortrijk

sunzone -sun & beauty club - Harelbeke

Neem contact met ons op

Hulp nodig? Vind hier je antwoord of neem contact op.

Hebt u een vraag voor ons? Waarschijnlijk staat het antwoord al klaar voor u bij Veelgestelde vragen – FAQ

Vul het onderstaande formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk in verband met je vraag.

Let op: het verwerken van uw aanvraag kan tot twee dagen duren. Neem in dringende gevallen rechtstreeks contact op met onze vestigingen.

Door het contactformulier in te vullen met zijn/haar Gegevens, geeft de Gebruiker deze Applicatie toestemming deze gegevens te gebruiken om te antwoorden op informatieverzoeken, aanvragen voor prijsopgaven en andere soorten verzoeken die in de kop van het formulier worden aangegeven. Verzamelde Persoonsgegevens: voornaam, achternaam en e-mailadres.

Hello SUNZONE!

Informatie over verwerking van de gegevens die in het contactformulier
Als u ons via het contactformulier vragen stuurt, worden uw gegevens op het aanvraagformulier, inclusief de contactgegevens die u daar hebt verstrekt, opgeslagen om het verzoek te verwerken en in geval van vervolgvragen. We zullen deze informatie niet delen zonder uw toestemming.

De verwerking van de gegevens die in het contactformulier zijn ingevoerd, is daarom uitsluitend op uw toestemming gebaseerd (artikel 6 (1) lit. DSGVO). U kunt deze toestemming op elk gewenst moment intrekken. Een informeel bericht per e-mail is voldoende. De wettigheid van de gegevensverwerkingsoperaties die zijn uitgevoerd tot de intrekking, wordt niet beïnvloed door de intrekking.

De informatie die u verstrekt in het contactformulier blijft bij ons totdat u ons vraagt ​​om deze te verwijderen, uw toestemming voor opslag intrekt of het doel voor gegevensopslag verwijdert (bijvoorbeeld nadat uw verzoek is verwerkt). Verplichte wettelijke bepalingen – met name retentieperioden – blijven onaangetast.