fbpx

Waarom Beautylight⁺?

Vanaf ons 25. levensjaar vermindert de stofwisseling van de cellen in het bindweefsel. Dat betekent dat de huid met minder voedingsstoffen verzorgd wordt, waardoor het collageengehalte in de huid met 1 %* per levensjaar afneemt.

ELT BEAUTYLIGHT⁺

De ELT BEAUTYLIGHT⁺ TECHNOLOGY staat voor een innovatieve licht- en wellness-sessie, die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult.

Het Beauty Light wordt door de huidcellen (fibroblasten) opgenomen en verhoogt daar de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron.

ZICHTBARE WERKING, DIE OVERTUIGT

De speciale lichtspectra van de ELT BEAUTYLIGHT⁺ werken in de diepte van de huid en activeren daar de cellen, die voor de lichaamseigen productie van collageen verantwoordelijk zijn. Bovendien wordt de stofwisseling van de huid geactiveerd, waardoor cosmetische ingrediënten bijzonder effectief werken.

%

Voelbare resultaten na eerste gebruik

%

Minder rimpels na regelmatig gebruik

%

Verbetert huidbeeld na eerste gebruik

%

Beter huidgevoel bij regelmatig gebruik

ELT BEAUTYLIGHT+ en Body Drain Ballancer

Combineer een lichtbehandeling met de ELT Beautylight+ met een deugddoende pressomassage in de Bodydrain Ballancer. Verzorging, ontspanning én lymfedrainage in één!
*wetenschappelijk doorgevoerde studie omtrent de werking van lichttherapie op de aanmaak van collageen, vermindering van rimpels, alsook de verbetering van het gehele huidbeeld en het aanvoelen van de huid.

Beautylight⁺

Huidverjonging door licht

Ga voor de positieve werking van licht op de huid en verbeter zo uw huidbeeld.

De prijs voor 1 behandeling met de Beautylight⁺ is €19,90. Met het Beautylight⁺ abonnement kan u al vanaf € 5,- per maand 2 tot 3 maal per week van een Beautylight⁺ behandeling genieten. U kan echter ook bij elk BASIS-abonnement* een Beautylight⁺ abonnement van €5 nemen, dan is het Beautylight⁺ mee vb. in uw zonne-abonnement.