Cryo 4 S Multipower Bodyforming System

Book afspraak

Afvallen terwijl je ligt

U kunt uw gewicht verminderen terwijl u ligt en ontspant. 

Perfecte combinatie

Ideaal te combineren met de Ballancer Pro behandeling

 

Hightech EMS

EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen

Pijnloos

De methode is volledig pijnloos en zonder risico.

 

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Effectieve vetreductie!

De vetcellen kristalliseren en sterven af (apoptose). Dat gebeurt al tussen de 4 en de 0 graden. Andere vetcellen worden poreus en het vet loopt weg.

Inclusief EMS!

De spieren worden tegelijkertijd elektrisch gestimuleerd. Dat geeft een dubbeleffect. U voelt geen koude én er wordt gezorgd voor extra verbranding.

Betaalbaar!

Gering aantal behandelingen nodig. In vergelijking met andere vetreductiemethodes blijft Cryo heel betaalbaar.

.

Geschikt voor vrouwen en mannen!

Deze volledig pijnloze behandeling heeft geen bijwerkingen en is voor zowel vrouwen als mannen geschikt.

Book afspraak
Hoe werkt cryolipolyse?
De cryolipolyse is een nieuwe methode om lokale vetcellen te bestrijden door gecontrolleerde koeling. Daarbij wordt het natuurlijke stofwisselingsmechanisme (metabolisme) van het lichaam gebruikt. Vetcellen zijn heel koudegevoelig en stoppen hun celactiviteit al bij een temperatuur van 4 graden C. Ze kristalliseren, sterven af (apoptose) en worden de volgende dagen en weken beetje bij beetje door het metabolisme afgebouwd. Daarnaast mag u ook een strakkere huid verwachten. De methode is volledig pijnloos en zonder risico. Verschillende klinische onderzoeken onderbouwen de doeltreffendheid van deze methode
Waar wordt behandeld?

-buik -heup -benen -bips -knie -armen

Hoeveel tijd ligt er tussen de behandelingen?
We raden aan om iedere 7 à 10 dagen een behandeling te nemen. De platen worden steeds anders op het lichaam aangebracht, zodat het resultaat over de complete zones een succes garandeert.
Waarom wordt er gelijktijdig met EMS gewerkt?
In alle cryo-platen zijn ook EMS adapters ingebouwd. (EMS = electric muscle stimulation/spierstimulatie door elektrische impulsen)

Dat maakt het mogelijk om tegelijkertijd de spieren en het weefsel te stimuleren. Het voordeel hiervan is, dat de vrijgekomen vetcellen veel gemakkelijker kunnen afgevoerd worden in het stofwisselingsmechanisme.

Zoals bij alle bodyshape-methoden, verkrijgt u het beste resultaat wanneer u ook uw voedingspatroon wat aanpast. Wie meer eet dan er door het lichaam verbrand wordt, zal het afgebouwde vet weer terugkrijgen.

Combineren met lymfedrainage

Het lymfesysteem bouwt bacterien, eiwitten, celstof, ziektekiemen, gifstoffen etc af. Ook de afgestorven vetcellen worden via het lymfesysteem afgevoerd.

Bij een verstoring van het lymfesysteem kan het zijn dat deze stoffen in het weefsel blijven hangen. Bij een goed werkend lymfesysteem werkt de “circulatiepomp” 10-12/min. Bij een stagnerend lymfesysteem is dat meestal minder als 2-3/min.

Met de Ballancer Pro tegen cellulitis

Bodydrain Ballancer

Door lymfedrainage-behandelingen met de Bodydrain Ballancer, wordt het vloeien van de lymfe geactiveerd tot ongeveer 20/min.

Dus alle afvalstoffen kunnen beter afgevoerd worden door de mechanische pressomassage met de Bodydrain Ballancer. Dat maakt de Cryo behandeling nóg effectiever.