O P E N !

Welkom terug! 

sunzone – sun & beauty club – Kortrijk en Harelbeke zijn weer OPEN In beide centra kunnen we u terug verwelkomen tijdens de gekende openingsuren. Met een portie positieve energie gaan we er weer tegen aan. 

We hebben een periode achter de rug waar we samen gesterkt zijn doorgekomen. Stap voor stap kunnen we weer de dingen gaan doen die we graag doen. Deze stap kunnen we voluit genieten wanneer we samen letten op de voorzorgsmaatregelen.

Naar het motto SAFETY FIRST

(Update 10/07/2020)

I

Het zonnen gebeurt in een afzonderlijke afgesloten ruimte. De lucht wordt tijdens de sessie in een apart kanaal naar buiten geleid en verse lucht aangezogen.

I

De zonnebanken worden na ieder gebruik door ons met een speciaal professioneel desinfecteermiddel gereinigd.

I

De zonneconsulenten dragen een mondmasker en handschoenen. Gelieve de afstandsregel van 1,5m te respecteren. Bij binnenkomst in onze studio’s is het dragen van een mondmasker verplicht.

I

Aan de kassa staat een plexischerm ter bescherming van de klant en de medewerker. Gelieve voor de kassa-afhandeling ter hoogte van het scherm te blijven staan.

I

In het center staat bij het binnenkomen handdesinfecteermiddel ter beschikking. In elke cabine is een lavabo met zeepdispensers. Gelieve steeds bij het binnenkomen uw handen te desinfecteren.

I

2 tot maximaal 3 klanten mogen in de onthaal- en wachtruimte. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

I

Mochten er meer klanten dan hierboven genoemd naar het center komen dient men buiten op de gepaste 1,5 meter afstand te wachten en wordt men op beurt toegelaten

I

Klanten komen alleen naar de zonnestudio, kinderen en/of vrienden zijn niet toegelaten.

Corona maatregelen voor een veilige omgeving voor klanten en medewerkers in zonnecentra

De gezondheid van onze klanten en die van de medewerkers staat op nummer één. Wij hebben daarom extra maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Hier leest u welke maatregelen dat zijn. Wij houden ons aan de richtlijnen van de overheid. Ook houden we de wijzigingen scherp in de gaten en passen onze maatregelen daarop aan. Hiermee bieden wij een veilige en gezonde omgeving aan onze klanten, collega´s, leveranciers en andere mensen die onze centra betreden of zullen betreden en/of van onze diensten gebruik wensen te maken.

Hou 1,5 meter afstand a.u.b.

Het aantal mensen in de wachtruimte is beperkt tot 3 personen.

Verplicht mondmasker

De regering heeft beslist om vanaf 11.07.20 het dragen van mondmaskers te verplichten in winkels.

Handdesinfectie

In & Uit, handen wassen. Gebruik desinfecterende gels.

Hygiëprotocol zonnebanken

Extra schoonmaak van deurklinken, touchscreen e.a.

Betalen!?

Cash mag. Bij voorkeur bankkaart contactloos. Payconiq.

Ik voel me ziek.

Hoest, keelpijn, verkouden? Verzorg je en blijf thuis!

Veelgestelde vragen ivm de recente maatregelen van de overheid

Wat zijn jullie openingstijden?

Openinguren sunzone – sun & beauty club –

ma-vr: 08:00– 21:00
za: 09:00 – 18:00
zo: (Kortrijk) 10:00 – 14:00
zo: (Harelbeke) gesloten

Klik hier voor de openingstijden pagina. Daar vind je de laatste wijzigingen.

Moet ik een afspraak maken?

Voor het zonnen hoeft u geen afspraak te maken. Voor de Ballancer, Cryo 4S en Slimstyler moeten de afspraken zoals gewoonlijk gemaakt worden.

Moet ik een mondmasker dragen?

Bij binnenkomst in onze studio’s is het dragen van een mondmasker verplicht, De regering heeft beslist om vanaf 11.07.20 het dragen van mondmaskers te verplichten in winkels. Mondmaskers zijn verplicht voor behandelingen met de Ballancer Pro, Cryo 4S of SlimStyler. Breng alstublieft uw persoonlijk masker mee. Als je een masker wilt kopen. We bieden verschillende maskers aan om te kopen.

Wat is het maximale aantal klanten in de receptie en wachtruimte?

Niet meer dan 2 tot maximaal 3 klanten mogen in de onthaal- en wachtruimte. Uiteraard met inachtneming van de 1,5 meter afstand. De onthaalverantwoordelijke dient er ten alle tijde op toe te zien dat de 1,5 meter afstand tot elkaar onder alle omstandigheden gewaarborgd is en blijft.
Mochten er meer klanten dan hierboven genoemd naar het center komen dient men buiten op de gepaste 1,5 meter afstand te wachten en wordt men op beurt toegelaten.
Klanten komen alleen naar de zonnestudio, kinderen en/of vrienden zijn niet toegelaten. Tassen, jassen en andere persoonlijke zaken worden bij voorkeur niet mee naar binnen genomen.

Is er een nieuwsbrief waarop ik me kan inschrijven?

We hebben een nieuwsbrief met informatie en promoties. Klik hier om te registreren. Of meld je hieronder aan.

We voelen heel veel solidariteit in Kortrijk. ❤️ Heb je een idee om anderen te helpen of wil je bijspringen waar je kan? Stad Kortrijk bundelt alle voorstellen en verbindt vrijwilligers en initiatieven.

Meld je aan via ons formulier op de website van de stad! 

Uw vraag was er niet?

Als we niet al uw vragen hebben beantwoord, kunt u altijd contact met ons opnemen.