Beste klanten!

Naar aanleiding van de recente maatregelen van de overheid ivm het coronavirus, sluiten sunzone – sun & beauty club – Kortrijk en sunzone – sun & beauty club – Harelbeke tot nader bericht.

De eerste keer in bijna 20 jaar dat onze centra langer als 3 dagen gesloten blijven! Voor ons is dit al een heel confronterende situatie.
Voor onze gemeenschap, zijn deze overheidsmaatregelen echter een ware beproeving, waar we samen onze weg moeten vinden. Een exacte datum voor de heropening kunnen we op heden nog niet met zekerheid doorgeven. De overheid heeft nu beslist dat deze maatregel tem 19.04.20 van kracht blijft. We informeren u natuurlijk tijdig van zodra we meer weten en houden u ondertussen over alle verdere updates op de hoogte via onze website en Facebook pagina.

Voor vragen staan we steeds paraat via mail (info@sunzone.be)

Na deze woelige tijden, zoals we ze noemen, verzekeren we u dat we met volle kracht uw geliefde diensten weer in de gekende kwaliteit en omvang kunnen aanbieden. ❤️

Veelgestelde vragen ivm de recente maatregelen van de overheid

Waarom ben je gesloten?

Dit is een directe instructie van overheid en wordt gebruikt om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Hoe kan ik contact met je opnemen?

We hebben in elke studio een noodtelefoon opgesteld, die beschikbaar is van ma-vr. van 10.00 uur tot 12.00 uur. Tel: +32 479 08 33 51. Ook is er de mogelijkheid om een bericht te sturen via WhatsApp. of om met ons te chatten (10:00u-17:00u). Kijk ook op ons facebook pagina. Of stuur een e-mail via info@sunzone.be 

Mijn studio is gesloten. Wat gebeurt er met mijn clubbijdrage?

We vinden het uitermate belangrijk dat er voor onze klanten geen betaalde “gebruikstijd” verloren gaat! Vandaar dat we voor u, onze clubklant, als tegemoetkoming, eenzelfde gratis periode als de duur van de voorgeschreven sluiting aanbieden. Dat kan verkregen worden op een later door u gekozen tijdstip, na deze sluitingsperiode. Ofwel wordt de looptijd van uw abonnement automatisch verlengd met de duur van de voorgeschreven sluiting.

Kan ik een buitengewone opzeg van mijn abonnement doen?

Nee, officieel opgelegde sluitingen vormen geen reden voor buitengewone beëindiging.

Ik heb nog steeds waardebonnen/cadeaubonnen. Wat gebeurt ermee?

Alle vouchers blijven geldig en verliezen hun waarde niet. Ze kunnen weer worden gebruikt als we weer openen.

Wat gebeurt er met de waarde op mijn prepaid zonnekaart?

Alle zonnekredietkaartjes blijven zoals gewoonlijk hun geldigheid behouden.

Wanneer kan ik bij je terugkomen?

Van zodra de overheid het toelaat, starten we terug  met volle kracht in gekende kwaliteit.

Wat kan ik zelf doen om de situatie te verbeteren?
 • Blijf thuis als je ziek bent.
 • Was regelmatig je handen met water en zeep.
 • Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoekje en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak.
 • Geen zakdoek? Hoest of nies in je elleboogholte.
 • Vermijd handen geven, kussen of knuffelen als je iemand begroet.
 • Wees aandachtig voor risicogroepen (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met hart-, long- of nieraandoeningen, kinderen jongere dan 6 maanden, zwangere vrouwen, personen met een verzwakt immuunsysteem, …).
 • Behoor je tot een risicogroep? Vermijd publieke samenkomsten. Je loopt er meer risico om besmet te geraken.
 • Beperk contact tussen kinderen en ouderen. Kinderen worden niet ernstig ziek van het coronavirus, maar kunnen het wel makkelijk verspreiden.
 • Vermijd contact met mensen die zichtbaar ziek zijn of hou voldoende afstand.
 • Er is ook in Kortrijk een nijpend tekort aan mondmaskers om zorgpersoneel te beschermen. Omdat zij in contact komen met patiënten met een verlaagde weerstand, is het belangrijk dat zij niet zelf besmet raken en dus het virus niet kunnen doorgeven. Heb je thuis nog (verpakte) fijnstofmaskers (FFP2 of FFP3 masker) of chirurgische maskers liggen? Dan kan je deze afleveren bij het meldpunt 1777.

 • Zie ook: #KortrijkHelpt

Kan ik zelf iets doen voor een ander?

Stad Kortrijk doet een warme oproep naar vrijwilligers. Want er zijn veel mensen die hulp nodig hebben. Alleenstaande ouderen, maar ook mensen die opvang zoeken voor hun kinderen.
We vragen Kortrijkzanen om zorg te dragen voor elkaar.
Wie zich geroepen voelt, maar niet meteen weet wat hij/zij kan doen, kan contact opnemen met 1777 of het webformulier invullen.

https://www.kortrijk.be/kortrijkhelpt

We voelen heel veel solidariteit in Kortrijk. ❤️ Heb je een idee om anderen te helpen of wil je bijspringen waar je kan? Stad Kortrijk bundelt alle voorstellen en verbindt vrijwilligers en initiatieven.

Meld je aan via ons formulier op de website van de stad! 

Uw vraag was er niet?

Als we niet al uw vragen hebben beantwoord, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hulp nodig? Chat met ons
Please accept our privacy policy first to start a conversation.