fbpx

sunzone – sun & beauty club –  Kortrijk en Harelbeke

Ontdek! Kies. Geniet! Gun uzelf een moment van ontspanning in de hectiek van alledag. Geniet in een goed-gevoel omgeving van deugddoende zon, beauty- en body-arrangementensunzone – sun & beauty club – is gemakkelijk bereikbaar en heeft brede openingsuren. Voor sunzone – sun & beauty club – is het belangrijk dat wij u het beste bieden. Daarmee bedoelen we niet enkel dat u in de sunzone – sun & beauty club – onder de nieuwste zonnebanken kunt relaxen, maar ook dat sunzone – sun & beauty club – u laat onderdompelen in een goed-gevoel omgeving. Daarbij is de service van cruciaal belang!

sunzone - sun & beauty club - Kortrijk
• ´t Hoge 80
• 8500 Kortrijk (België)
• tel: +32 (0)56 51 02 15

hello@sunandbeauty.club

sunzone - sun & beauty club - Kortrijk - openingsuren

ma – vr: 08:00 – 21:00
za: 09:00 – 18:00
zo: 10:00 – 14:00 

Let op: de laatste “check-in” optie is 20 minuten voor sluitingstijd. Dank je wel.

sunzone - sun & beauty club - Harelbeke

• Gentsestraat 79
• 8530 Harelbeke (België)
• tel: +32 (0)56 70 76 07

hello@sunandbeauty.club

sunzone - sun & beauty club - Harelbeke - openingsuren

ma – vr: 08:00 – 21:00
za: 09:00 – 18:00
zo: gesloten

Let op: de laatste “check-in” optie is 20 minuten voor sluitingstijd. Dank je wel.

sunzone - sun & beauty club - Kortrijk

sunzone -sun & beauty club - Harelbeke

Vind de beste manier om ons te contacteren

Vul het onderstaande formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk in verband met je vraag.

4 + 7 =

Informatie over verwerking van de gegevens die in het contactformulier
Als u ons via het contactformulier vragen stuurt, worden uw gegevens op het aanvraagformulier, inclusief de contactgegevens die u daar hebt verstrekt, opgeslagen om het verzoek te verwerken en in geval van vervolgvragen. We zullen deze informatie niet delen zonder uw toestemming.

De verwerking van de gegevens die in het contactformulier zijn ingevoerd, is daarom uitsluitend op uw toestemming gebaseerd (artikel 6 (1) lit. DSGVO). U kunt deze toestemming op elk gewenst moment intrekken. Een informeel bericht per e-mail is voldoende. De wettigheid van de gegevensverwerkingsoperaties die zijn uitgevoerd tot de intrekking, wordt niet beïnvloed door de intrekking.

De informatie die u verstrekt in het contactformulier blijft bij ons totdat u ons vraagt ​​om deze te verwijderen, uw toestemming voor opslag intrekt of het doel voor gegevensopslag verwijdert (bijvoorbeeld nadat uw verzoek is verwerkt). Verplichte wettelijke bepalingen – met name retentieperioden – blijven onaangetast.

Let op: het verwerken van uw aanvraag kan tot twee dagen duren. Neem in dringende gevallen rechtstreeks contact op met onze vestigingen.

Door het contactformulier in te vullen met zijn/haar Gegevens, geeft de Gebruiker deze Applicatie toestemming deze gegevens te gebruiken om te antwoorden op informatieverzoeken, aanvragen voor prijsopgaven en andere soorten verzoeken die in de kop van het formulier worden aangegeven.

Verzamelde Persoonsgegevens: voornaam, achternaam en e-mailadres.

Blijf je graag op de hoogte van de aanbiedingen en de laatste nieuwtjes van uw sunzone – sun & beauty club- ? Schrijf je in voor onze newsletter.

Schrijf je in voor onze newsletter!

* indicates required

Mijn - sun & beauty club -